Vi søker en ung entusiastisk B2B Medierådgiver

Vi har en målsetning om å vokse innenfor tjenesteområdet digital markedsføring. Derfor er vi nå på jakt etter deg som vil være med å skape nye muligheter i et sterkt voksende marked sammen med oss. Du må trives med å jobbe i et hektisk miljø, være selvdreven, med erfaring fra nysalg, møtebooking og møtegjennomføring.

 

Hvilke krav har vi til deg

Du må være selvdisiplinert, og opptatt av å skape gode og langsiktige kundeforhold. En typisk arbeidsuke vil være møtebooking på mandag, mens du resten av uken vil være i kundemøter. Du vil disponere Garpcity sin flotte BMW i3 firmabil ifbm. møtegjennomføring. Det er en stor fordel om du har god forretningsforståelse etter å ha jobbet mot ulike typer bransjer. Du må beherske muntlig og skriftlig norsk flytende, og ha bilsertifikat.

Dette får du

Konkurransedyktige lønnsbetingelser
100% stilling
Tiltredelse snarest

Hvem er vi

Hos oss er takhøyden stor, og latteren sitter rimelig løst. Vi er engasjerte folk med en iboende lidenskap for det vi holder på med. Målet vårt har hele tiden vært å skape langsiktige gode kundeforhold gjennom å tilby gode og gjennomtenkte løsninger.
Som ansatt i Garpcity reklamebyrå vil du passe perfekt inn om smilet sitter løst, og lysten til å skape noe fantastisk ligger i ryggmargen. Hos oss vil du bli en del av et kreativt miljø med mange muligheter for deg som vil noe mer.
Hvis du synes dette høres spennende ut send en CV til esben@garpcity.no snarest, men senest 30 april.