Kom og besøk oss så skaper vi noe flott sammen.

Kom og besøk oss så skaper vi noe flott sammen.

Esben Larsen

Daglig leder/partner

Markedsmann med utdannelse fra BI i Stavanger og universitetet i England. Fire år som markedssjef i Norges største rørleggerkjede, Varme & Bad. To år som salgssjef for finn.no. Det som får Esben til virkelig å gløde, er hans oppriktige engasjement. Og der er han like lett antennelig som flybensin eller noe sånt. Snakker i ett sett gjør han også. Det er fordi han mener noe om alt og er konstant blid. Det gjør ham til den fødte strategiske foredragsholder. Han er flink til å formidle, lett å følge og lett å like. Han er reflektert og perfeksjonist til fingerspissene. Det bor mye i den mannen.

esben@garpcity.no
412 07 861

Kevin F. Johannesen

Art director/partner

Bred faglig bakgrunn innen kommunikasjon, multimedia, teknisk, salg og strategi. Over 20 års fartstid i reklamebransjen. Viser sjelden, eller aldri, særlig interesse for konseptet NEI. Det er en god egenskap. Han har en egen evne til å ville skjønne hva folk holder på med, og hvorfor. Og han lar seg fascinere av nesten hva som helst. Du kan bake brød, kjøre bulldoser eller ha doktorgraden på grønne alger. Du vil uansett ha ham i din hule hånd, hvis du inviterer ham inn i din verden. Nysgjerrig, utprøvende og vitebegjærlig. Instinktet etter å finne ut av saker og ting er sterkt, ja bortimot sykelig. Og han står løpet ut, er seig og utholdende. Når han så i neste omgang får materialisert seg, kan han dra de mest fantastiske skissene til hvordan tenke nytt og annerledes.

kevin@garpcity.no
928 20 600

Ketil Hult

Art director/partner

En stor kapasitet som kreatør. Over 30 år i reklamebransjen. Ketil er mann. Han har garasjen full av verktøy og eget spikerbelte. Ketil er av typen som kan få det meste til å skinne, spesielt i godt samrør med kolleger og venner. Han er ydmyk og får de fleste til å føle seg bra fordi han er oppriktig interessert i deres ve og vel. Han er en mester i å fange øyeblikk og gi dem følelser. Med sine humoristiske avvæpninger(og påkledninger) gjør han verden til et enda bedre sted å være. Han er lett å bli glad i, lett å bli inspirert av. Og så har han dette folkelige preget som spesielt kommer til uttrykk gjennom det arbeidet han gjør som AD. Enkelt, folkelig og rett på sak. Aldri en kjedelig dag sammen med Ketil.

ketil@garpcity.no
415 60 599

Markus Zeeh

Web support

Vår eminente tyske programmerer er vår trygge it-dude. Han har årevis med erfaring innen avanserte nett og intranett løsninger. I 2006 fant Markus ut at han ville jobbe i Norge. Og hva gjorde han så? Han satte seg på sykkelen og syklet til Bryne. Og det er vi glade for. Makan til person som dykker i utfordringer og løser disse på en elegant måte, skal en lete lenge etter. Og det kan alle kundene våre nyte godt av. Når nettsider skal skreddersys og programmeres til fingerspissene er Markus den vi samarbeider med. PS. Norsk lærte han seg på sykkelturen til Norge. 🙂