Esben-sort:hvitt-4-2017

Esben Larsen

Daglig leder/rådgiver

Markedsmann med utdannelse fra BI i Stavanger og universitetet i England. Fire år som markedssjef i Norges største rørleggerkjede, Varme & Bad. To år som salgssjef for finn.no. Det som får Esben til virkelig å gløde, er hans oppriktige engasjement. Og der er han like lett antennelig som flybensin eller noe sånt. Snakker i ett sett gjør han også. Det er fordi han mener noe om alt og er konstant blid. Det gjør ham til den fødte strategiske foredragsholder. Han er flink til å formidle, lett å følge og lett å like. Han er reflektert og perfeksjonist til fingerspissene. Det bor mye i den mannen.

esben@garpcity.no
(+ 47) 412 07 861

Garpcity_fullfoto_kevin

Kevin F. Johannesen

Art director

Bred faglig bakgrunn innen kommunikasjon, multimedia, teknisk, salg og strategi. Over 15 års fartstid i reklamebransjen. Viser sjelden, eller aldri, særlig interesse for konseptet NEI. Det er en god egenskap. Han har en egen evne til å ville skjønne hva folk holder på med, og hvorfor. Og han lar seg fascinere av nesten hva som helst. Du kan bake brød, kjøre bulldoser eller ha doktorgraden på grønne alger. Du vil uansett ha ham i din hule hånd, hvis du inviterer ham inn i din verden. Nysgjerrig, utprøvende og vitebegjærlig. Instinktet etter å finne ut av saker og ting er sterkt, ja bortimot sykelig. Og han står løpet ut, er seig og utholdende. Når han så i neste omgang får materialisert seg, kan han dra de mest fantastiske skissene til hvordan tenke nytt og annerledes.

kevin@garpcity.no
(+ 47) 928 20 600

ketil_1200x960

Ketil Hult

Art director

En stor kapasitet som kreatør. 30 år i reklamebransjen. Ketil er mann. Han har garasjen full av verktøy og eget spikerbelte. Ketil er av typen som kan få det meste til å skinne, spesielt i godt samrør med kolleger og venner. Han er ydmyk og får de fleste til å føle seg bra fordi han er oppriktig interessert i deres ve og vel. Han er en mester i å fange øyeblikk og gi dem følelser. Med sine humoristiske avvæpninger(og påkledninger) gjør han verden til et enda bedre sted å være. Han er lett å bli glad i, lett å bli inspirert av. Og så har han dette folkelige preget som spesielt kommer til uttrykk gjennom det arbeidet han gjør som AD. Enkelt, folkelig og rett på sak. Aldri en kjedelig dag sammen med Ketil.

ketil@garpcity.no
(+ 47) 415 60 599

jon_web

Jon Aaslestad

Grafisk Designer

Lang erfaring som grafisk designer i Bergen og Stavanger. Omtaler seg selv som en 25 åring med over 50 års erfaring. Naturlig medfødt nysgjerriggper, og alltid  sulten på ny kunnskap. Ingen tvil om at Jon trives aller best når det er travelt og fart i sakene. Han er heller ikke redd for å tråkke utenfor komfortsonen. Kanskje derfor han trives best når adrenalinet pumper i det han setter utfor litt for bratte stier på sykkelen. Lidenskapelig opptatt av samspillet design / kommunikasjon, og om hva som skal til for at kunden skal bli lagt merke til.

jon@garpcity.no
(+ 47) 934 39 729

silje_oppofte

Silje Opofte

Tekstforfatter

Silje vil skrive og formidle slik at folk føler noe. Hun blir over middels engasjert i menneskene hun møter, og får selv den mest innadvendte til å dele sine personlige historier. Slik blir det ofte poesi av. I tillegg til å være tekstforfatter er hun konferansier og foredragsholder og har gitt ut en diktsamling. Hun har blant annet jobbet med HR og rekruttering, som daglig leder i eventbyrå og i Kreftomsorg som markedsansvarlig. 

Bakgrunnen er variert og Silje finner til stadighet ut at all erfaring kan brukes til noe, også når hun skriver.

silje@garpcity.no
(+ 47) 992 480 76

 

Besøksadresse: Banevigsgt. 7, 4014 STAVANGER, Telefon: 412 07 861
Epost: post@garpcity.no