Kom og besøk oss så skaper vi noe flott sammen.

Kom og besøk oss så skaper vi noe flott sammen.

Esben Larsen

Daglig leder/partner

Markedsmann med utdannelse fra BI i Stavanger og universitetet i England. Fire år som markedssjef i Norges største rørleggerkjede, Varme & Bad. To år som salgssjef for finn.no. Det som får Esben til virkelig å gløde, er hans oppriktige engasjement. Og der er han like lett antennelig som flybensin eller noe sånt. Snakker i ett sett gjør han også. Det er fordi han mener noe om alt og er konstant blid. Det gjør ham til den fødte strategiske foredragsholder. Han er flink til å formidle, lett å følge og lett å like. Han er reflektert og perfeksjonist til fingerspissene. Det bor mye i den mannen.

esben@garpcity.no
412 07 861

Kevin F. Johannesen

Art director/partner

Bred faglig bakgrunn innen kommunikasjon, multimedia, teknisk, salg og strategi. Over 20 års fartstid i reklamebransjen. Viser sjelden, eller aldri, særlig interesse for konseptet NEI. Det er en god egenskap. Han har en egen evne til å ville skjønne hva folk holder på med, og hvorfor. Og han lar seg fascinere av nesten hva som helst. Du kan bake brød, kjøre bulldoser eller ha doktorgraden på grønne alger. Du vil uansett ha ham i din hule hånd, hvis du inviterer ham inn i din verden. Nysgjerrig, utprøvende og vitebegjærlig. Instinktet etter å finne ut av saker og ting er sterkt, ja bortimot sykelig. Og han står løpet ut, er seig og utholdende. Når han så i neste omgang får materialisert seg, kan han dra de mest fantastiske skissene til hvordan tenke nytt og annerledes.

kevin@garpcity.no
928 20 600

Ketil Hult

Art director/partner

En stor kapasitet som kreatør. Over 30 år i reklamebransjen. Ketil er mann. Han har garasjen full av verktøy og eget spikerbelte. Ketil er av typen som kan få det meste til å skinne, spesielt i godt samrør med kolleger og venner. Han er ydmyk og får de fleste til å føle seg bra fordi han er oppriktig interessert i deres ve og vel. Han er en mester i å fange øyeblikk og gi dem følelser. Med sine humoristiske avvæpninger(og påkledninger) gjør han verden til et enda bedre sted å være. Han er lett å bli glad i, lett å bli inspirert av. Og så har han dette folkelige preget som spesielt kommer til uttrykk gjennom det arbeidet han gjør som AD. Enkelt, folkelig og rett på sak. Aldri en kjedelig dag sammen med Ketil.

ketil@garpcity.no
415 60 599

Jon Aaslestad

Grafisk Designer

Lang erfaring som grafisk designer i Bergen og Stavanger. Omtaler seg selv som en 25 åring med over 50 års erfaring. Naturlig medfødt nysgjerriggper, og alltid  sulten på ny kunnskap. Ingen tvil om at Jon trives aller best når det er travelt og fart i sakene. Han er heller ikke redd for å tråkke utenfor komfortsonen. Kanskje derfor han trives best når adrenalinet pumper i det han setter utfor litt for bratte stier på sykkelen. Lidenskapelig opptatt av samspillet design / kommunikasjon, og om hva som skal til for at kunden skal bli lagt merke til.

jon@garpcity.no
934 39 729

Sunniva Mørstad

Prosjektleder

Skal du ha ting på stell, skal du snakke med Sunniva.  Nå snakker vi om en som kan finne glede i de mest avanserte strukturene. Hun vet hva du mangler lenge for du selv kjenner på det. Hun er en dypdykker og er evig nysjerrig på alt.

Sunniva elsker naturen her på vestlandet. De fantastiske sandstrendene, fargespillet i himmelen, den lange horisonten som gjør at man blir bevisst at man er en del av universet. Og hun er over gjennomsnittet opptatt av farge tekstil og interiør.

Sunniva har en variert bakgrunn som gjør henne vel verdt å jobbe sammen med. Du kommer fort til å like henne. 

Silje Opofte

Tekstforfatter

Silje er opptatt av å skrive og formidle på en slik måte at folk føler noe. Hun blir hjertelig engasjert i menneskene og bedriftene hun møter, og ønsker å bidra til at deres historie blir formidlet på en måte som kan gjøre dem stolte. 

I tillegg til å være tekstforfatter og innholdsskaper er hun konferansier, foredragsholder og hun har gitt ut to bøker. Bakgrunnen hennes er mangfoldig og Silje finner til stadighet ut, at all erfaring kan brukes til noe, spesielt når hun skriver for et variert spekter av bransjer og bedrifter. 

silje@poesilje.no
992 48 076

Markus Zeeh

Web support

Vår eminente tyske programmerer er vår trygge it-dude. Han har årevis med erfaring innen avanserte nett og intranett løsninger. I 2006 fant Markus ut at han ville jobbe i Norge. Og hva gjorde han så? Han satte seg på sykkelen og syklet til Bryne. Og det er vi glade for. Makan til person som dykker i utfordringer og løser disse på en elegant måte, skal en lete lenge etter. Og det kan alle kundene våre nyte godt av. Når nettsider skal skreddersys og programmeres til fingerspissene er Markus den vi samarbeider med. PS. Norsk lærte han seg på sykkelturen til Norge. 🙂