Vi skal inspirere våre kunder til å lykkes
og ha det moro underveis.

Hva tror vi på

Vi tror på den kreative kraften som ligger i gleden av å få jobbe sammen med folk man liker og er interessert i. Et bedre utgangspunkt for å skape engasjerende kommunikasjon finnes ikke. At reklamebyrået er opptatt av kundene sine og lever deres utfordringer, skulle bare mangle. Det er ikke fullt så selvsagt at kundene er like opptatt av reklamebyrået sitt. For oss er det viktig at det går begge veier. Gjensidig nytte og glede skal det være. Målet vil alltid være det samme: Å gjøre hverandre gode.

 Når du kommer til oss, eller vi tar kontakt med deg, er det fordi vi ser potensial i hverandre. Klaffer det, får du en samarbeidspartner som vil ha fullt fokus på at alle i din bedrift blir inspirert til å gjøre en enda jobb, som stiller opp på alle arenaer og formidler det du vil si på nytt og engasjerende vis. For at vi skal lykkes. Sammen.

Vi snakker så folk forstår

Vi er et kreativt fundert byrå, med en enkel filosofi. Folk som trives godt sammen har lettere for å få til bra ting.  Vi jobber med helhetlig kommunikasjon, uavhengig av plattformer. Og vi er opptatt av å snakke enkelt og forståelig. Garp City har fått en flott oppstart. Så har vi også jobbet hardt og målbevisst for det. Ambisjonene er høye. Vi har noen fantastiske kunder, sjarmerende lokaler og et brennende engasjement for det vi holder på med. Dessuten er det utrolig moro. Livet er slett ikke så verst når det kommer til stykket.